header background image
 
  • home6
  • home4
  • home5

Graag nodigen wij je samen met je partner uit op een gezellige bijeenkomst met barbecue.

Zondag 31 juli 2022 te 16 uur

Ten huize van Johan Feys, Eekhofstraat 27, Voormezele

 

Johan en Carine wonen in de nabijheid van de Palingbeek en de Golfclub. Een unieke plaats om bijen te houden. Johan heeft een bijenstand met een 6-tal volken in zijn goed onderhouden tuin met visvijver, bloemen, groenten, heesters en bomen. Tevens is hij bezitter van een oldtimer auto en tractor.

 

Voor de barbecue voorzien we 2 worsten en 2 broodjes per persoon. Dit voor 10 euro per persoon, drank is gratis. Om praktische redenen vragen we dat je tegen 20 juli het bedrag overschrijft op rekening BE21 7383 1207 6203 van de Westerbie Poperinge.

 

 

Na een lange gedwongen pauze zijn we klaar om er terug in te vliegen. De westerbie organiseert opnieuw een cursus bijenteelt voor beginners. Wil je starten met bijenhouden of ken je iemand die geinteresseerd is, aarzel dan niet om contact op te nemen. Inschrijven kan nog tot 15 november 2021. Deze cursus wordt georganiseerd in samenwerking met de Naschoolse Vorming van het departement Landbouw en Visserij van de Vlaamse Gemeenschap en met de Europese Unie. www.vlaanderen.be/pdpo

logo vo elfpo 0